Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδέλφισσες-οι,

Πατήστε  ΕΔΩ για να δείτε όλη την ανακοίνωση με πίνακες. 

Το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ στον τομέα των στεγαστικών δανείων επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες.

Το Δ.Σ. του Τ.Π. & Δανείων σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 3595/3/22-11-2016 και 3598/8/22-12-2016 προβλέπει την επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών του Ταμείου μέσω της μείωσης του επιτοκίου των ενυπόθηκων δανείων σε ποσοστό 1% μεσοσταθμικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών για χρονική διάρκεια 12 μηνών, με πρόθεση το μέτρο να επαναλαμβάνεται ανά εξάμηνο.

ΣΥΝΕΠΗΣ χαρακτηρίζεται ο δανειολήπτης ενυπόθηκου δανείου, ο οποίος κατά την λήξη του προηγούμενου εξαμήνου και κατά την πρώτη εφαρμογή του μέτρου της επιβράβευσης, δηλ. την 30-06-2016, εξυπηρετεί κανονικά τις τοκοχρεωλυτικές δόσεις του και δεν παρουσιάζει χρεωστικό υπόλοιπο σε οποιαδήποτε δάνειό του.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που έχουν ενυπόθηκο δάνειο, να μπουν στην κεντρική σελίδα του Ταμείου,( http://www.tpd.gr/), στην συνέχεια να κάνουν Ctrl+κλικ στην παρακάτω ανακοίνωση:

  
    
Όταν ανοίξετε την ανακοίνωση του ταμείου θα πατήσετε επάνω στα κριτήρια ένταξης στον ορισμό του «συνεπούς δανειολήπτη» Ctrl+κλικ και στον παρακάτω σύνδεσμο.
Εάν εκπληρούνται τα κριτήρια, γνωστοποιείτε ηλεκτρονικά στο Τ.Π. & Δανείων, μέσω του συνδέσμου «e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» Ctrl+κλικ παρακάτω


 Κάνετε ένα κλικ πάνω στο «Είσοδος»

Στην συνέχεια “Σύνδεση μέσω Taxis

Θα δείτε την παρακάτω σελίδα


Εισάγετε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ “TAXIS NET” (κλειδάριθμους)
Username:
Password:
για την είσοδο στο σύστημα.

Μόλις μπείτε στο σύστημα, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB, πατάτε πάνω στην λέξη Εξουσιοδότηση   

Στην παραπάνω σελίδα στην επιλογή «Νέα Αίτηση»Και τώρα πατάτε «Εκκίνηση»

Θα σας ανοίξει η Αίτηση που έχει τα στοιχεία σας, θα συμπληρώσετε όσα λείπουν, π.χ. Αριθμός λογαριασμού IBAN:……………, για να σας καταβληθούν τα χρήματα, και ότι άλλα στοιχεία δεν είναι στο σύστημα και θα πατήσετε:

Υποβολή Αίτησης 

Καταγράφετε και εκτυπώνετε τον αριθμό της Αίτησης πριν την Υποβολή…
Αν πληρείται τις προϋποθέσεις σε λίγες ημέρες θα πιστωθεί στο λογαριασμό IBAN το αναλογούν δικαιούμενο ποσό.  

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

11 σχόλια:

 1. τα αλλα δανεια περα απο τα στεγαστικα γιατι οι συνεπειςδεν απολαμβανουν την μειωση αυτα τα δανεια ειναι χαμηλοτοκα αλλα παντα υπηρχε και θα υπαρχει διαχωρισμος εμεις δεν ειδαμε μειωσεις κανονικα ολα τα δανεια επρεπε να πεσουν τα επιτοκια απογοητευση και θλιψη για το τπδδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειναι τα μονα δάνεια που δεν υπηρχαν μειώσεις..
   Εχεις δίκιο οτι υπαρχει απογοήτευση..
   Αυτά τα δάνεια έπρεπε να μειώσουν τα επιτόκια πρώτα!!

   Διαγραφή
 2. ...το οτι σε βαζουν να υπογραψεις οτι δεχεσαι να επεξεργαστουν τα προσωπικα σου δεδομενα "τριτοι" και αν δεν το υπογραψεις αυτο δεν μπορεις να υποβαλλεις την αιτηση αυτο το ειδατε; Αν δεν συμβουλευτειται δικηγορο μην το κανεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφου τα στοιχεία σου τα έχουν ηδη, εδω οταν κατεβάζειςια εφαρμογή στο fb αποδεχεσαι τα πάντα, εδώ το σκέπτεσαι?
   Στο δια ταύτα εχω ρωτήσει και ειναι κατι το τυπικό, κάντε την αίτηση, στην εποχή που ζούμε ότι μας επιστρέψουν καλό είναι!!!

   Διαγραφή
 3. Για το πρώτο εξάμηνο του 2017 που έχει τελειώσει θα πρέπει να κάνουμε καινούργια αίτηση; ή θα γίνει αυτόματα η κατάθεση; και πότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ειναι τραγικο να μη μειωνονται τα δανεια που μας κρατουν απο το μισθό...Μεγαλη αδικια επειδη τυγχανει να εχουμε ενα μισθο σταθερο , ενω αλλοι παρολο που εχουν μισθο δεν πληρωνουν σε αλλες τραπεζες και καταφερνουν να μπαινουν σε μπλε κοκκινες κλπ ρυθμισεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις δίκιο, αλλά ποιος θα φανταζόταν ότι θα φτάναμε σε οικονομική κρίση. Κάποτε παρακάλαγαν οι συνάδελφοι να κρατιέται από τον μισθό μας,για να μην πηγαίναμε στην τράπεζα και στις ουρές..

   Διαγραφή
 5. Γεια σας
  Προσφέρω τα χρήματα του δανείου 2.000 € έως 2.000.000 € άτομα για τα έργα τους. Πάρτε επαφή για περισσότερες πληροφορίες.

  e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γεια σας Όλοι, χρειάζεστε ένα δάνειο; Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Προσφέρουμε Δάνεια χωρίς Πιστωτικούς Έλεγχους, Χωρίς εξασφάλιση, Εύκολα βήματα, γρήγορη χρηματοδότηση και χαμηλό επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Oceanicfinance113@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή