Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδέλφισσες-οι,

Πατήστε  ΕΔΩ για να δείτε όλη την ανακοίνωση με πίνακες. 

Το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ στον τομέα των στεγαστικών δανείων επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες.

Το Δ.Σ. του Τ.Π. & Δανείων σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 3595/3/22-11-2016 και 3598/8/22-12-2016 προβλέπει την επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών του Ταμείου μέσω της μείωσης του επιτοκίου των ενυπόθηκων δανείων σε ποσοστό 1% μεσοσταθμικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών για χρονική διάρκεια 12 μηνών, με πρόθεση το μέτρο να επαναλαμβάνεται ανά εξάμηνο.

ΣΥΝΕΠΗΣ χαρακτηρίζεται ο δανειολήπτης ενυπόθηκου δανείου, ο οποίος κατά την λήξη του προηγούμενου εξαμήνου και κατά την πρώτη εφαρμογή του μέτρου της επιβράβευσης, δηλ. την 30-06-2016, εξυπηρετεί κανονικά τις τοκοχρεωλυτικές δόσεις του και δεν παρουσιάζει χρεωστικό υπόλοιπο σε οποιαδήποτε δάνειό του.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που έχουν ενυπόθηκο δάνειο, να μπουν στην κεντρική σελίδα του Ταμείου,( http://www.tpd.gr/), στην συνέχεια να κάνουν Ctrl+κλικ στην παρακάτω ανακοίνωση:

  
    
Όταν ανοίξετε την ανακοίνωση του ταμείου θα πατήσετε επάνω στα κριτήρια ένταξης στον ορισμό του «συνεπούς δανειολήπτη» Ctrl+κλικ και στον παρακάτω σύνδεσμο.
Εάν εκπληρούνται τα κριτήρια, γνωστοποιείτε ηλεκτρονικά στο Τ.Π. & Δανείων, μέσω του συνδέσμου «e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» Ctrl+κλικ παρακάτω


 Κάνετε ένα κλικ πάνω στο «Είσοδος»

Στην συνέχεια “Σύνδεση μέσω Taxis

Θα δείτε την παρακάτω σελίδα


Εισάγετε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ “TAXIS NET” (κλειδάριθμους)
Username:
Password:
για την είσοδο στο σύστημα.

Μόλις μπείτε στο σύστημα, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB, πατάτε πάνω στην λέξη Εξουσιοδότηση   

Στην παραπάνω σελίδα στην επιλογή «Νέα Αίτηση»Και τώρα πατάτε «Εκκίνηση»

Θα σας ανοίξει η Αίτηση που έχει τα στοιχεία σας, θα συμπληρώσετε όσα λείπουν, π.χ. Αριθμός λογαριασμού IBAN:……………, για να σας καταβληθούν τα χρήματα, και ότι άλλα στοιχεία δεν είναι στο σύστημα και θα πατήσετε:

Υποβολή Αίτησης 

Καταγράφετε και εκτυπώνετε τον αριθμό της Αίτησης πριν την Υποβολή…
Αν πληρείται τις προϋποθέσεις σε λίγες ημέρες θα πιστωθεί στο λογαριασμό IBAN το αναλογούν δικαιούμενο ποσό.  

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

16 σχόλια:

 1. τα αλλα δανεια περα απο τα στεγαστικα γιατι οι συνεπειςδεν απολαμβανουν την μειωση αυτα τα δανεια ειναι χαμηλοτοκα αλλα παντα υπηρχε και θα υπαρχει διαχωρισμος εμεις δεν ειδαμε μειωσεις κανονικα ολα τα δανεια επρεπε να πεσουν τα επιτοκια απογοητευση και θλιψη για το τπδδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειναι τα μονα δάνεια που δεν υπηρχαν μειώσεις..
   Εχεις δίκιο οτι υπαρχει απογοήτευση..
   Αυτά τα δάνεια έπρεπε να μειώσουν τα επιτόκια πρώτα!!

   Διαγραφή
 2. ...το οτι σε βαζουν να υπογραψεις οτι δεχεσαι να επεξεργαστουν τα προσωπικα σου δεδομενα "τριτοι" και αν δεν το υπογραψεις αυτο δεν μπορεις να υποβαλλεις την αιτηση αυτο το ειδατε; Αν δεν συμβουλευτειται δικηγορο μην το κανεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφου τα στοιχεία σου τα έχουν ηδη, εδω οταν κατεβάζειςια εφαρμογή στο fb αποδεχεσαι τα πάντα, εδώ το σκέπτεσαι?
   Στο δια ταύτα εχω ρωτήσει και ειναι κατι το τυπικό, κάντε την αίτηση, στην εποχή που ζούμε ότι μας επιστρέψουν καλό είναι!!!

   Διαγραφή
 3. Για το πρώτο εξάμηνο του 2017 που έχει τελειώσει θα πρέπει να κάνουμε καινούργια αίτηση; ή θα γίνει αυτόματα η κατάθεση; και πότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ειναι τραγικο να μη μειωνονται τα δανεια που μας κρατουν απο το μισθό...Μεγαλη αδικια επειδη τυγχανει να εχουμε ενα μισθο σταθερο , ενω αλλοι παρολο που εχουν μισθο δεν πληρωνουν σε αλλες τραπεζες και καταφερνουν να μπαινουν σε μπλε κοκκινες κλπ ρυθμισεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις δίκιο, αλλά ποιος θα φανταζόταν ότι θα φτάναμε σε οικονομική κρίση. Κάποτε παρακάλαγαν οι συνάδελφοι να κρατιέται από τον μισθό μας,για να μην πηγαίναμε στην τράπεζα και στις ουρές..

   Διαγραφή
 5. Γεια σας
  Προσφέρω τα χρήματα του δανείου 2.000 € έως 2.000.000 € άτομα για τα έργα τους. Πάρτε επαφή για περισσότερες πληροφορίες.

  e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γεια σας Όλοι, χρειάζεστε ένα δάνειο; Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Προσφέρουμε Δάνεια χωρίς Πιστωτικούς Έλεγχους, Χωρίς εξασφάλιση, Εύκολα βήματα, γρήγορη χρηματοδότηση και χαμηλό επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Oceanicfinance113@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προσοχή,

  Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πια γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +14062845321


  Χαιρετισμοί
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com

  Προσφορά δανείου 2%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ειλικρινής και γρήγορη χρηματοδότηση

  Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, δανείζουμε σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
  Οποιοδήποτε άτομο ή εταιρεία που μπορεί να σεβαστεί τις ρήτρες μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επωφεληθεί από την οικονομική μας βοήθεια.
  Οι όροι δανείου μας είναι απλοί και σαφώς καθορισμένοι.
  Με σημαντικό κεφάλαιο κάτω από τη ζώνη μας, είμαστε το καλύτερο να σας βοηθήσουμε και να σας βοηθήσουμε να λύσετε όλα τα προβλήματά σας. Οι προθεσμίες καθορίζονται σύμφωνα με τον μηνιαίο προϋπολογισμό των πελατών μας, προκειμένου να διευκολυνθεί η εξόφληση.
  Εάν έχετε να υλοποιήσετε έργα ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ταχυδρομείου χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Με επιτόκιο 2%, βοηθούμε άτομα από 5.000 έως 2.000.000 €. Και ενημερώνουμε επίσης τις εταιρείες ταυτόχρονα ότι το ποσοστό δεν αλλάζει.
  Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια επένδυση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail.

  E-mail: mariadiosperez@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Hi Viewers Αποκτήστε την κενή κάρτα σας ATM που λειτουργεί σε όλες τις μηχανές ATM σε όλο τον κόσμο .. Διαθέτουμε ειδικά προγραμματισμένες κάρτες ATM που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιστάθμιση μηχανών ATM, οι κάρτες ATM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποσυρθούν στο ATM ή να πετάξουν, στα καταστήματα και POS. Πωλούμε τα χαρτιά αυτά σε όλους τους ενδιαφερόμενους αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης € 10.000 σε ΑΤΜ και μέχρι € 30.000 όριο δαπανών στα καταστήματα ανάλογα με το είδος της κάρτας που παραγγείλατε, είμαστε εδώ για εσάς οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα . ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; (blankatm002@gmail.com) Είμαι ευγνώμων στον Marcell γιατί άλλαξε ξαφνικά την ιστορία μου. Η κάρτα λειτουργεί σε όλες τις χώρες εκτός από την επικοινωνία μαζί της τώρα (blankatm002@gmail.com)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλή μέρα,

  Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να καθαρίσετε το χρέος σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που επιθυμεί να επεκτείνει την επιχείρησή του. Ενθαρρύνεστε εδώ για να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική δανειοδότηση του δανείου σας. Είμαι γνωστός τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.


  Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
  * Προσωπικά δάνεια
  * Επιχειρηματικά δάνεια
  *
  Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
  * Αυτόματα δάνεια
  και τα λοιπα. ..

  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com
  Whatsapp: +79265038734

  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  με εκτιμιση
  Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γεια σας,

  Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

  Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

  Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω:
  Email: easyloanfirm2020@gmail.com


  Είμαστε πιστοποιημένοι,
  αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

  Τις καλύτερες ευχές,
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  easyloanfirm2020@gmail.com  3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

  ΑπάντησηΔιαγραφή