Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων: Εκλογές την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου


Στις κάλπες θα προσέλθουν την προσεχή Τετάρτη οι δημόσιοι υπάλληλοι των Ιωαννίνων για να ψηφίσουν τη νέα διοίκηση της ΑΔΕΔΥ. Οι εκλογές θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι στα Λιθαρίτσια και οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα
Νωρίτερα, από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του απερχόμενου Δ.Σ. στο ίδιο χώρο.
Σε απολογισμό της δράσης του, αλλά και ανάλυση της πορείας του συνδικαλιστικού κινήματος, μετά την εφαρμογή των Μνημονίου, προχώρησε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο απερχόμενος Πρόεδρος Χρήστος Γρίβας (σ.σ. όπως είπε, δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος)….

«Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πιο βάρβαρη επίθεση που έγινε ποτέ στο δημόσιο και στην κοινωνία. Βιώσαμε και βιώνουμε το πιο σκληρό πρόσωπο των μνημονιακών πολιτικών αυτά τα χρόνια»

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι απέναντι σε αυτή την κατάσταση το συνδικαλιστικό κίνημα ήταν ανέτοιμο, όχι μόνο να εμποδίσει την υλοποίηση αυτών των πολιτικών, αλλά και το ίδιο σε κορυφαίο επίπεδο ήταν μέρος της κρίσης του πολιτικού συστήματος. Σημείωσε, παράλληλα, την ανάγκη το συνδικαλιστικό κίνημα να αυτονομηθεί από τις κομματικές εξαρτήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου