Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κατάληψη του Υπουργείου Υγείας από εργαζόμενους των νοσοκομείων - Παρών και μέλη της Παράταξή μας





Με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό εργαζόμενοι από τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, αντιδρούν και κινητοποιούνται. Την Πέμπτη από τις 6 το πρωί, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. εργαζόμενοι απέκλεισαν τις τρεις εισόδους του Υπουργείου Υγείας στην ΑΘήνα και ανάμεσά τους βρίσκονταν τα μέλη της παράταξής μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΗ.ΣΥ), ο Χρήστος Γιωτόπουλος Γενικός Σύμβουλος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. ο Λεωνίδας Σαφαρίκας Γραμματέας του Συλλόγου και η Γραμματέας του ΣΥΝΔΕ Μαρία Μπουρομήτρου.

Στις 11 πραγματοποιήθηκε  συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια πορεία μέχρι το υπουργείο Οικονομικών.

Προτάξαμε ως αιτήματα, το ασφαλιστικό, τα βαρέα και ανθυγιεινά, τα επιδόματα και φυσικά την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των νοσοκομείων.

“Η κατάληψη του υπουργείο Υγείας έρχεται ως "απάντηση" στην κοροϊδία της ηγεσίας που μιλά για προσλήψεις και προσλήψεις δε βλέπουμε και για αύξηση των προϋπολογισμών".


Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες και video από την Σύσκεψη των Σωματείων της 17ης του Φλεβάρη, από την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Υπουργείου Υγείας, την πορεία και την σύγκρουση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών την 18η του Φλεβάρη....



Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ, το σχετικό με τα επεισόδια έξω από το Υπουργείο Οικονομικών: ΕΔΩ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου