Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗ.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΟΥ



Θεανώ Φωτίου: Αμόρφωτοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι! Δείτε ΕΔΩ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗ.ΣΥ.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, λέει ο σοφός ελληνικός λαός!

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, κα Φωτίου. Η ανικανότητά σας φταίει....


Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, άλλωστε, είμαστε συνηθισμένοι από ανίκανους και άσχετους πολιτικούς προϊσταμένους, που επειδή δεν έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται ούτε καν το αντικείμενο του Υπουργείου  ή του Οργανισμού στον οποίο προΐστανται, μονίμως «υποπτεύονται» ότι κάποιοι τους υπονομεύουν!

Φαίνεται όμως ότι ζηλέψατε τη «δόξα» του σημερινού Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ «έχτισε καριέρα», επιτιθέμενος στους δημοσίους υπαλλήλους. Ίσως να θεωρήσατε ότι αυτός είναι ο δρόμος, που οδηγεί και στη δική σας εξέλιξη και αναβάθμιση.

Οφείλουμε, πάντως, να σας υπενθυμίσουμε ότι η μεν χώρα διαθέτει Σύνταγμα και νόμους (και μάλιστα νόμους της Κυβέρνησής σας που υποτίθεται ότι αφορούσαν την αποκομματικοποίηση του Δημοσίου Τομέα και την αξιοκρατία στη Δημόσια Διοίκηση και παραμένουν σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο ανεφάρμοστοι!).

 Η δε Δημόσια Διοίκηση διαθέτει Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων!

Αν αυτά κατά τη γνώμη σας, με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζονται, δεν έχετε παρά να επιβάλλετε κυρώσεις.

Αν δεν μπορείτε… απλώς παραιτηθείτε! Ειδάλλως, ας σας απαλλάξει ο Πρωθυπουργός, από τη βάσανο των καθηκόντων σας και της αναγκαστικής σας «συνεργασίας» με «αμόρφωτους δημοσίους υπαλλήλους».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οφείλετε να προβείτε σε συγκεκριμένες κατηγορίες και να κατονομάσετε συγκεκριμένα πρόσωπα, αν θεωρείτε ότι αυτά σας υπονομεύουν, και όχι να καταφεύγετε σε γενικόλογες καταγγελίες, οι οποίες άλλωστε, συνιστούν συνήθως σκόπιμη προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης ενός ολόκληρου κλάδου, καθώς και συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, πριν την επιβολή νέων αντεργατικών μέτρων.  

Και δεν είναι λίγα αυτά που ετοιμάζεται να επιβάλλει η Κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου