Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ανασχηματισμός κυβέρνησης - Τρία μεγάλα ψέματα Τσίπρα στο 1ο αναδομημένο Υπουργικό Συμβούλιο


· Ανασχηματισμός κυβέρνησης. Ο κος Τσίπρας δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ΤΡΟΪΚΑ και την Εκκλησία, από τη ζωή των Ασθενών.
· Τρία Μεγάλα Ψέματα ΤΣΙΠΡΑ στο 1ο αναδομημένο Υπουργικό Συμβούλιο

ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

        Ο κος Τσίπρας για την εξυπηρέτηση του κομματικού ακροατηρίου, διατήρησε Υπουργούς Υγείας τους μπαχαλάκηδες της Δημόσιας Περίθαλψης.
        Δυστυχώς ο κος Τσίπρας δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ΤΡΟΪΚΑ και την Εκκλησία, από τη ζωή των Ασθενών.

Γαία πυρί μειχθήτω η Δημόσια Περίθαλψη

        ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ του κου Τσίπρα στις εξαγγελίες στο 1ο αναδομημένο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΨΕΜΑ 1ον
·        ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ
Η Δωρεάν περίθαλψη των ανασφαλίστων κοστίζει 100 εκατ. ευρώ και δεν είναι επίτευγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Περιλαμβάνεται στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 και την πληρώνουν οι πολίτες με το ισοδύναμο μέτρο της αύξησης της Υγειονομικής Περίθαλψης 2% στους μισθούς και τις συντάξεις κάθε μήνα. Μάλιστα  πληρώνουμε οκταπλάσια κατ’ έτος (800 εκατ. ευρώ) από όσα στοιχίζει η Περίθαλψη των Ανασφαλίστων.

ΨΕΜΑ 2ον
·        ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Δεκάδες είναι οι ψεύτικες εξαγγελίες των Υπουργών Υγείας και του κου Τσίπρα για προσλήψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία. Γεμίσαμε προσλήψεις στα ψέματα.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ και μείωση του προσωπικού κατά 7.695 υπαλλήλους στα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Εξαντλήθηκαν οι αντοχές του Συστήματος σε προσωπικό.
Αρρώστησαν δύο Αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείο της Λαμίας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου σταμάτησε τα χειρουργεία. Τόσο καλά. Για τις 4.000 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας που εξήγγειλε για άλλη μία φορά ο κος Τσίπρας, οι οποίες καλύπτονται εξολοκλήρου με κοινοτικά κονδύλια, λογαριάζει χωρίς ξενοδόχο.
Ο κος Τσίπρας δεν έχει εξασφαλίσει τα κοινοτικά κονδύλια. Λέει συνειδητά ψέματα. Ένα ψέμα παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος κατά τον κό Τσίπρα. Τα Νοσοκομεία χρειάζονται επειγόντως προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (Ιατρικού και Νοσηλευτικού). Χρειάζονται επαρκή χρηματοδότηση για να πάψουν να πεθαίνουν οι Ασθενείς αβοήθητοι. Οφείλουν σε ληξιπρόθεσμα στους Προμηθευτές 1,3 δις ευρώ. Φυτοζωούν τα Νοσοκομεία από εράνους και Δωρεές (ούτε αυτές δεν είναι ικανοί να υποδεχθούν). Οι κλειστές ΜΕΘ, οι αβοήθητοι Καρκινοπαθείς, η ταλαιπωρία των Αιμοκαθερόμενων, οι λίστες αναμονής των χειρουργείων, τα χειρουργεία στα τυφλά, οι διακομιδές με ιδιωτικά μέσα, ο διαλυμένος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αποτυπώνουν των τραγική κατάσταση του Συστήματος.

ΨΕΜΑ 3ον
·        ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
        Ο κος Τσίπρας εξήγγειλε θεσμική παρέμβαση για την ανασύσταση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, τη στιγμή που η κυβέρνησή του κλείνει τις Υγειονομικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, τη μία μετά την άλλη (Μνημονιακή Δέσμευση).
        Δεκάδες Δήμοι δεν διαθέτουν ειδικευμένους ιατρούς (καρδιολόγους, γυναικολόγους, παιδιάτρους κ.λ.π.), έστω συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ. Έπαψαν πια οι Πρωτοβάθμιες Μονάδες Υγείας να κάνουν εργαστηριακές εξετάσεις.
        Τα Κέντρα Υγείας στενάζουν από τις ελλείψεις προσωπικού και υλικών. Φθάνουν σε σημείο να κάνουν έρανο να αγοράσουν χαρτί υγείας.
        Τα βιβλιάρια ασθενείας αραχνιάζουν στα ντουλάπια των σπιτιών, αφού η ιατροφαρμακευτική πρωτοβάθμια περίθαλψη πληρώνεται εξολοκλήρου από τις τσέπες του κοσμάκη.

        Οι Υπουργοί Υγεία και ο κος Τσίπρας σφυρίζουν αδιάφοροι. Κτίζουν καριέρα στα αποκαΐδια του ΕΣΥ.

        Για την καρέκλα της εξουσίας «ρε γαμώτο».

        ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου