Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗ.ΣΥ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ



ΔΗ.ΣΥ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 η παράταξή μας  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΗ.ΣΥ.) καλεί όλους τους συναδέλφους του ΠΓΝΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, του Γ΄ΧΑΤΖΗΚΏΣΤΑ και του Γ.Ν. –Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ να  συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στο Β΄ Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των τριών νοσοκομείων.

      Η Παράταξή μας  ΔΗ.ΣΥ. συμμετέχει με υποψήφιους που δεσμεύονται να διαφυλάξουν τη δημοκρατική και δίκαιη λειτουργία του θεσμού, την προστασία, προαγωγή και υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων και των τριών νοσοκομείων, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, συντεχνιακές αντιλήψεις και κομματικές επιταγές.
      Είναι αλήθεια ότι οι κυβερνήσεις στα χρόνια των μνημονίων, πέραν των άλλων, αντιμετώπισαν τη δημόσια διοίκηση ως λάφυρο εξουσίας, επιδιδόμενες σ’ ένα αγώνα δρόμου διάλυσης των εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο, απαξίωσης των εργαζομένων του και υποβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κοινωνικά αδύναμους πολίτες.
     Η ίδια πολιτική και πρακτική εφαρμόζεται με αμείωτη ένταση και από τη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία προωθεί με κάθε δυνατό και «αδύνατο» τρόπο τον ασφυκτικό κομματικό εναγκαλισμό της Δημόσιας Διοίκησης δια του ελέγχου της διοικητικής ιεραρχίας, την εδραίωση των πελατειακών τους σχέσεων και την ευνοιοκρατία.
      Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται συνειδητά και στα δικά μας νοσοκομεία. με μοναδικό σκοπό να τοποθετηθούν οι αρεστοί!
Οι υποψήφιοι της Παράταξής μας (ΔΗ.ΣΥ.) με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, θα υπερασπιστούν χωρίς διακρίσεις και αποτελεσματικά τα δικαιώματα και δίκαια αιτήματα όλων των συναδέλφων μας, με διαφάνεια, αντικειμενικότητα, ισονομία και αξιοκρατία, διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια, το κύρος και την ίση μεταχείριση όλων.
Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε  απέναντι στις ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές, στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ισοπεδώνουν τις κατακτήσεις των εργαζομένων, εκποιούν το δημόσιο πλούτο και καταλύουν το κοινωνικό κράτος.
Υπηρετούμε διαχρονικά το συνδικαλισμό της θέσης, της συμμετοχής και υπεύθυνης παρέμβασης, χωρίς γραφικότητες, φλύαρες  και κομματικές σκοπιμότητες. Αγωνιζόμαστε καθημερινά,  για τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και της καθημερινότητας των συναδέλφων μας, για το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς αποδοχές και εργασιακές συνθήκες.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΗ.ΣΥ.) των εργαζομένων και των τριών νοσοκομείων με καθαρότητα, συνέπεια και αρχές συνεχίζει σταθερά και δυναμικά.
Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους μας ότι με απόλυτο σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, με τόλμη και αποφασιστικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε με πράξεις τα κεκτημένα και συμφέροντα του συνόλου των εργαζομένων των τριών νοσοκομείων και θα εγγυηθούμε την αναβάθμιση του θεσμού των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, χωρίς να δώσουμε άλλοθι σε κανέναν για δημαγωγίες.   
Αγαπητέ/τη Συνάδελφε:

Για το ΑΥΡΙΟ, με την δική σου κρίσιμη επιλογή, στήριξε το θεσμό των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.)
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ Β΄ΚΟΙΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤEΜΒΡΙΟΥ 2018

ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ:


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΗ.ΣΥ.)


1.  ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ – Π.Γ.Ν.Ι.

2.  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ – Γ΄ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

3.  ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ – Π.Γ.Ν.Ι.

4.  ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ – Π.Γ.Ν.Ι.


                                          ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΗ.ΣΥ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου