Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Δε θα περάσουν οι δυσμενείς αλλαγές στα Συνδικαλιστικά μας δικαιώματα. Η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει Πανελλαδική Στάση Εργασίας 11-3 και Συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή την Τετάρτη 8/7/2020 και την Πέμπτη 9/7/2020 Συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος.



Δεν θα περάσουν οι δυσμενείς αλλαγές στα Συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.
Προκηρύσσουμε Πανελλαδική Στάση Εργασίας 11-3 και Συγκέντρωση 11.30πμ. στην Πλατεία Κοραή την Τετάρτη 8/7/2020.
Την Πέμπτη 9/7/2020 Συγκέντρωση 19:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Είναι σε εξέλιξη σχέδιο περιορισμού των συνδικαλιστικών ελευθεριών τα τελευταία έτη. Πρώτα ήρθε η προηγούμενη Κυβέρνηση να καταργήσει ουσιαστικά το δικαίωμα προκήρυξης απεργιών και τώρα προσπαθεί η σημερινή Κυβέρνηση να καταργήσει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες.

Η ΠΟΕΔΗΝ δεν τρομοκρατείται ούτε περιορίζεται στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων για την διόρθωση των παθογενειών της Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας. Δεν κάνει πίσω για την επίλυση των αιτημάτων όπως η ένταξη στα ΒΑΕ, η μονιμοποίηση των έκτακτων, η βελτίωση των μισθών κλπ.  Θα συνεχίσει χωρίς να παίρνει από κανέναν άδεια να συγκεντρώνεται έξω από τα Υπουργεία και να κάνει πορείες.

Θέλουμε να επισημάνουμε για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ότι το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ που προκηρύσσει την Κινητοποίηση, αναλαμβάνει τον οργανωτικό τομέα σε συνεργασία πάντα με τους επικεφαλείς της Αστυνομίας.

Δεν δεχόμαστε ποινικοποίηση της συμμετοχής μας στους αγώνες, στο δρόμο, τις συγκεντρώσεις μπροστά από τα Υπουργεία. Τέτοιες μεθοδεύσεις εμάς μας χαλυβδώνουν.

Δεν φοβηθήκαμε στο παρελθόν που μας κατέσχεσαν την ντουντούκα ως προϊόν εγκληματικής οργάνωσης (ακόμα εξετάζεται 3 χρόνια να βρούνε αποτυπώματα). Ακόμη και όταν έστειλαν πολλά μέλη μας ως υπόπτους για την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ασφαλείας στο Τμήμα Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και είμαστε ακόμη κατηγορούμενοι. Εμείς δεν πρόκειται να ζητήσουμε από κανέναν άδεια για να βγούμε στο δρόμο. Εάν θέλουν να κατασκευάζουν ενόχους ας το πράξουν.

Με τις νέες απαράδεκτες διατάξεις που προωθούνται για ψήφιση, μεθοδεύουν την καταστολή των αγώνων με κάθε μέσο.

Ζητάμε την απόσυρση των διατάξεων που περιορίζουν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Οι Αγώνες συνεχίζονται.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου