Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

1η Συνεδρίαση του Νεοεκλεγμένου Δ.Σ. για εκλογή ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ στο Σωματείο μας

 
Σήμερα  ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3/2014, συνεδρίασε το NEOEKΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος Συμβούλου Γιώργου Φλούδα, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα: Την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ.

Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, όπου ήταν όλοι παρόντες, o Προεδρεύων Πλειοψηφών Σύμβουλος Γιώργος Φλούδας, αφού συνεχάρη όλα τα μέλη του νεοεκλεγμένου του Σωματείου έδωσε τον λόγο στην παράταξη....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Λεωνίδα Σαφαρίκα, όπου ο συνάδελφος της παράταξής μας αφού επισήμανε ότι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε στην διετία που έρχεται θα είναι πολλά και δύσκολα, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι αφήνοντας απ έξω από την πόρτα του Νοσοκομείου μας τις πολιτικές μας ιδεολογίες.

 Επίσης δεν κατέθεσε πρόταση συγκρότησης Δ.Σ., δίνοντας τον λόγο στις άλλες παρατάξεις με την επιφύλαξη να τοποθετηθεί στο τέλος.

Επισήμανε μάλιστα αν κατατεθεί πρόταση για αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο, θα είναι αντίθετος γιατί τα προηγούμενα δυο χρόνια δεν λειτούργησε με υπαιτιότητα της παράταξης του ΕΑΜΥ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτριος Τζιάλας από την παράταξη ΕΑΠ όπου κατέθεσε την δική του πρόταση, που θα πρέπει να είναι αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο και είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΔΑΚΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΑΜΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΑΠ

ΤΑΜΙΑΣ: ΔΑΚΕ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο λόγος δόθηκε στην παράταξη ΕΑΜΥ όπου εκπροσώπησε ο Γ. Πρέντζας,  ο οποίος κατέθεσε την πρότασή του να είναι αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο, -(δεν μας είπε όμως αν τα δυο χρόνια πριν λειτούργησε? Ή μοίραζε μόνο ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ)- με συμφωνία, ότι η  κάθε παράταξη να πάρει τις θέσεις, (χωρίς δέσμευση στα πρόσωπα), και είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΔΑΚΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΑΜΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΑΠ

ΤΑΜΙΑΣ: ……………

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:…………..

Δεν τον ενδιαφέρουν Ταμίας και Αν. Γραμματέας…

Ο Γιώργος Φλούδας πήρε τελευταίως τον λόγο αντιπροσωπεύοντας την παράταξή του ΔΑΚΕ, αλλά πριν καταθέσει την πρόταση της παράταξής του  αναφέρθηκε και κάνοντας αυτοκριτική πως τα δυο χρόνια πριν δεν λειτούργησε το Σωματείο με την αναλογικότητα και αντιπροσωπευτικότητα που θα έπρεπε και γι αυτό η πρότασή του θα είναι διαφορετική για την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου, και είναι:

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΔΑΚΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΑΚΕ

ΤΑΜΙΑΣ: ΕΑΜΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΕΑΠ

Βάσει των προαναφερθέντων, αποφασίστηκε  σχετική αναβολή της συζήτησης, για να εκτιμηθούν οι προτάσεις από τις  παρατάξεις και ορίστηκε νέα συνεδρίαση  ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 12 στα γραφεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου