Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Χωρίς νοσοκομεία αύριο και μεθαύριο! Απεργούν γιατροί και εργαζόμενοι


Σκληρή απάντηση στις προθέσεις της τρόικας και της κυβέρνησης που επιχειρούν να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους δίνει και το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν γιατροί και εργαζόμενοι των δημοσίων νοσοκομείων…

Τετάρτη 19/03 και Πέμπτη 20/03 “για την επικείμενη απόλυση Δημοσίων Υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο. Για να μην έρθει και η δική μας «η σειρά» όπως χαρακτηριστικά λέει η ομοσπονδία των εργαζομένων (ΠΟΕΔΗΝ).

Μάλιστα μιλούν με σκληρή γλώσσα για όσα σχεδιάζονται: “η κυβέρνηση έχει εκχωρήσει την άσκηση της Διακυβέρνησης στους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Είναι περισσότερο από σαφές ότι οι πολιτικές των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, όπως και εάν τις ξαναβαπτίσει η κυβέρνηση τις υλοποιεί χωρίς να την απασχολούν τα κοινωνικά κουφάρια που αφήνει πίσω της. Πολιτικές λιτότητας, κοινωνικής εξαθλίωσης, καταργήσεων Δημοσίων Φορέων, Απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και εργασιακού μεσαίωνα”.

Γιατροί και εργαζόμενοι προβλέπουν ότι με το νέο σύστημα Αξιολόγησης υποχρεωτικά το 15% των Δημοσίων Υπαλλήλων θα λάβει  φύλλο πορείας προς την έξοδο από το δημόσιο.


Πηγή:http://gianiotika-nea.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1424.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου