Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την Καταβολή ΑΡΓΙΩΝ - ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Δυστυχώς, παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για πληρωμή όλων των πρόσθετων αμοιβών των προηγούμενων ετών, δηλ. 2012,2013 και 2014, έως τέλους ΑΠΡΙΛΙΟΥ, τα χρήματα που ήρθαν στο νοσοκομείο μας, επαρκούν μόνο για την εξόφληση του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.

Η παρέμβαση, στον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή, καθώς και στον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών  του Υπουργείου Υγείας  κ. Κοματά, από τον Γ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Χρήστο Γιωτόπουλο, ήταν άμεση, κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής σύσκεψης Δ.Σ. Σωματείων, όπου παραβρέθηκε και  ο Γραμματέας του Συλλόγου μας Λεωνίδας Σαφαρίκας.  Κατά τη συνάντηση πήραμε την διαβεβαίωση, ότι στην τροπολογία που θα κατατεθεί για την πληρωμή των Αργιών-Νυχτερινών έτους 2015, θα συμπληρωθεί παράγραφος για την εξόφληση των πρόσθετων αμοιβών παρελθόντων ετών, που δεν ήταν στις εγκεκριμένες πιστώσεις 2012,2013 και 2014, δηλαδή για το νοσοκομείο μας ΝΟΕΜΒΡΙΟ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014.

Άρα συνάδελφοι η καταβολή Αργιών-Νυχτερινών και Υπερωριών θα γίνει μόνο για το μήνα ΙΟΥΝΙΟ 2014 έως τέλους ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία, αλλά πιθανή ημερομηνία είναι η 27η  ΑΠΡΙΛΙΟΥ.


Για την καταβολή των μηνών ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε κάτι νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου