Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό την Τετάρτη 20/01/2016 στις 6 το απόγευμα στην Περιφέρεια Ηπείρου



Συνέντευξη φορέων και οργανώσεων
για το ασφαλιστικό

Κοινή  συνέντευξη έδωσαν φορείς και οργανώσεις για το ‘νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο’ που έδωσε στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση και θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες για συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή.
Κοινή ήταν η πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων ότι το νέο νομοσχέδιο κατεδαφίζει πλήρως την κοινωνική ασφάλιση στη χώρα μας, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων Κυβερνήσεων που ψηφίστηκαν την προηγούμενη 25ετία και ιδιαίτερα τη μνημονιακή περίοδο (Ν. 3863/2010, 3865/2010, 4336/2015).
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε κοινή δράση όλων των φορέων με στόχο την αποτροπή της ψήφισης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Σε αυτό το πλαίσιο όλοι οι φορείς θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την στήριξη και οργάνωση δράσεων και κινητοποιήσεων
Καλούν σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 20/01/2016 στις 6 το απόγευμα στην Περιφέρεια Ηπείρου                                                                  
ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
 Ν.Τ. Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, Νοσοκομεία, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνων, Εμπορικός Σύλλογος, Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, Ένωση Νέων Αγροτών Δικηγορικός Σύλλογος, Συμβολαιογραφικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος , Φαρμακευτικός Σύλλογος , Οδοντιατρικός Σύλλογος , ΤΕΕ/ΤΗ, Οικονομικό Επιμελητήριο , ΓΕΩΤΕΕ/ΤΗ, ΕΣΗΕΠΗΝ,  Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημόσιου και Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου