Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΔΗ.ΣΥ.:ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ “ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ “ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. συνεχίζει  τις προσπάθειές της, προκειμένου να σώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης που είναι το ΕΣΥ και το κράτος Πρόνοιας.

Το Καραβάνι της Υγείας μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα φθάνει στη Δυτική Ελλάδα.

Το Καραβάνι της Υγείας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ το ΔΡΟΜΟ του στην ΠΑΤΡΑ 3/11/2016. Θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 7 π.μ., θα διέλθει από όλες τις Υγειονομικές Μονάδες της πόλης, την 6η ΥΠΕ, και θα καταλήξει στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την οποία θα αποκλείσουμε συμβολικά.

Τα Δημόσια Νοσοκομεία διαλύονται, αφού η κυβέρνηση πριονίζει καθημερινά με τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές που ασκεί, τους τρεις πυλώνες του, που είναι το προσωπικό, οι υποδομές και ο εξοπλισμός.

Η σωτηρία της Δημόσιας Περίθαλψης είναι υπόθεση όλων μας.
Για την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, έχει προκηρυχτεί από την Ομοσπονδία μας, 8ωρη Στάση Εργασίας 7:00 – 15:00 για τα Σωματεία μέλη της 6ης ΥΠΕ και της Αττικής.

Η Παράταξή μας ΔΗ.ΣΥ. θα συμμετάσχει στην ΠΟΡΕΙΑ στην ΠΑΤΡΑ και καλούμε όλους τους συναδέλφους του νοσοκομείου μας να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του συλλόγου, στα μέλη του συλλόγου εργαζομένων της παράταξής μας, όσο και στον Γ.Σ. ΠΟΕΔΗΝ Χρήστο Γιωτόπουλο.

Η μετάβαση θα είναι με λεωφορείο, ΔΩΡΕΑΝ, και θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της ΠΕΜΠΤΗΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, από την είσοδο του νοσοκομείου μας και θα επιστρέψει στις 3 το μεσημέρι.  

Να διαδηλώσουμε όλοι μαζί, ενάντια στις ψεύτικες εξαγγελίες για προσλήψεις προσωπικού, για την περικοπή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας των 150€.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.


                                    ΔΗ.ΣΥ. Π.Γ.Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου