Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Την αντίδρασή τους στην αξιολόγηση εξέφρασαν εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Ηπείρου –Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας

Την αντίδρασή τους στην αξιολόγηση έτσι όπως επιθυμεί να την εφαρμόσει η κυβέρνηση εξέφρασαν εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Ηπείρου –Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

Σχεδόν το σύνολο των συμμετεχόντων χαρακτήρισε την αξιολόγηση-μαϊμού μιλώντας για….

 αυθαίρετες ποσοστώσεις στην αξιολόγηση των υπαλλήλων (25% άριστοι, 60% μέτριοι και 15% ανεπαρκείς) και εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Παρότι υπήρξαν διαφορετικές προσεγγίσεις αναφορικά με τον τρόπο δράσης, ωστόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων κατέληξαν σε συνεχή συνεννόηση, μέχρι και τις 19 Μαΐου, όταν θα ξεκινήσει η αξιολόγηση.

Τότε θα οργανωθεί μία ταυτόχρονη κινητοποίηση σε όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας, με στόχο να μη γίνει ο επιμερισμός στους εργαζόμενους από τις διοικήσεις των ιδρυμάτων.


Σημαντικό στοιχείο πάντως στον αγώνα που ετοιμάζονται να δώσουν τα σωματεία στα Νοσοκομεία, είναι και η απόφαση της ΑΔΕΔΥ, περί ακύρωσης της αξιολόγησης και αποχής των υπαλλήλων από τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου