Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Στα Ιωάννινα το έβδομο συνέδριο νοσηλευτών

7panelinio_6panevropaioko
Την ετήσια επιστημονική τους συνάντηση θα πραγματοποιήσουν για έβδομη φορά οι Έλληνες νοσηλευτές στα Ιωάννινα από την ερχόμενη Πέμπτη 8 Μαΐου έως και την Κυριακή 11 Μαΐου, στο ξενοδοχείο «GRAND SERAI CONGRESS»Εφέτος η Ένωση Ελλήνων Νοσηλευτών (ΕΝΕ), διοργανώτρια όπως κάθε χρόνο του συνεδρίου, θα υποδεχθεί νοσηλευτές και από τις ευρωπαϊκές χώρες….

«Στόχος του 7ου Πανελλήνιου και 6ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού και Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου είναι να αποτελέσει την ευκαιρία για επωφελή και εποικοδομητική επιστημονική συνάντηση στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες να διαμορφώσουν πλήρη εικόνα για το διδακτικό, ερευνητικό, κλινικό και κοινωνικό έργο το οποίο παράγεται και προσφέρεται στον ελληνικό λαό» δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΝΕ, κ. Δημήτρης Σκουτέλης.
 Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο συμμετέχουν επαγγελματίες νοσηλευτές καθώς και φοιτητές, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, workshops, κλινικά φροντιστηριακά μαθήματα και παρουσίαση αναρτημένων ανακοινώσεων. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν 23 Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης. Επίσης, θα γίνει βράβευση των καλύτερων εργασιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ αναφορικά με το συνέδριο της ΕΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου