Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του υποψηφίου Δημάρχου Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα

703368355.jpg
Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι της «Ενότητας Πολιτων - Νέα Γιάννενα -Κοινωνία Πολιτών».

Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή…

Φώτη Βάββα και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ηλιάνα Κωστάκη, καθώς και το σύλλογο εργαζομένων.  «Στηρίζουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας, όπως στηρίζουμε πολιτικά τα δίκαια αιτήματα που θέτουν Διοίκηση και εργαζόμενοι», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Συγκεκριμένα στα θέματα που έθεσαν Διοίκηση και εργαζόμενοι,  η «Ενότητα Πολιτών -Νέα Γιάννενα- Κοινωνία Πολιτών», έχει σαφείς θέσεις, όπως διατυπώθηκαν από τον κ. Μπέγκα:

- στηρίζουμε πολιτικά το αίτημα του νοσοκομείου για αύξηση του προϋπολογισμού, καθώς θεωρείται υπερβολική η περιστολή που επέβαλε το Υπουργείο Υγείας, αν συγκριθεί μάλιστα με άλλα νοσοκομεία.

- θεωρούμε αναγκαία την ορθολογική ενίσχυση του νοσοκομείου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όταν μάλιστα υπάρχουν τομείς και εξοπλισμός που η πλήρης ανάπτυξη τους μπλοκάρει στην έλλειψη προσωπικού, αλλά και βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγάλο έργο επέκτασης του νοσοκομείου.

- απαιτείται επανασχεδιασμός στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας όχι μόνο για να αποσυμφορηθούν τα δύο νοσοκομεία μας, αλλά και γιατί η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας σήμερα να είναι χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.


- συναινούμε στο αίτημα της αναβάθμισης της δημόσιας συγκοινωνίας προς το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου