Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει άμεσα συναντήσεις με τους Υπουργούς


Αποτέλεσμα εικόνας για poedhn

H E.E. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. ζητάει άμεσες συναντήσεις από τους ακόλουθους Υπουργούς της Κυβέρνησης, και ζητάει να μας γνωστοποιήσουν, τις πρωτοβουλίες που προτίθενται να αναλάβουν για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Υγείας και οι Εργαζόμενοι.

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
            κο Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Κύριε Υπουργέ,
            Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει άμεσα συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Υγείας και οι Εργαζόμενοι.

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
            κο Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Κύριε Υπουργέ,
            Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και οι Εργαζόμενοι.

ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
            κο Τ.ΚΟΥΡΑΚΗ
           
Κύριε Υπουργέ,
            Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία και οι Εργαζόμενοι.

ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ &
            ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
            κο Γ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Κύριε Υπουργέ,
            Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει άμεσα συνάντηση προκειμένου να θέσουμε τα μείζονα ζητήματα της στελέχωσης των Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, των αυξήσεων των μισθών και του νέου συστήματος Αξιολόγησης.

ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
            κα Θ.ΦΩΤΙΟΥ

Κυρία Υπουργέ,

            Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει άμεσα συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Πρόνοιας και οι Εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου