Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗ.ΣΥ.:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΡΓΙΩΝ & ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ Δ΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσηλευτες εργασια
Συναδέλφισσες-οι,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΡΓΙΩΝ & ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ Δ΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2015

Η παράταξή μας  “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”  σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα, ότι:

Σήμερα 07/12/, ημερομηνία που οι συνάδελφοι της μισθοδοσίας του νοσοκομείου μας θα ανέβαζαν στην Ε.Α.Π. τα αρχεία για την καταβολή των Αργιών- Νυχτερινών για τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ και ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2015, δεν έγινε, γιατί δεν ήρθαν στο νοσοκομείου μας, τα χρήματα για την πληρωμή του Δ΄τριμήνου.

Οι υποσχέσεις για μια άλλη φορά από την πολιτική ηγεσία ήταν φρούδες....
 

Η σημερινή υπόσχεση είναι πως θα καταβληθούν  στις 24/12/2015. Η αλήθεια είναι αυτό που επέμενε από την αρχή ο συνάδελφος και ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Χρήστος Γιωτόπουλος στην ενημέρωση που έκανε ο Διοικητής του νοσοκομείου μας, στον Σωματείο μας.

Όλα τα παραπάνω για τους δύο μήνες ΙΟΥΝΙΟ και ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2015, για τον τρίτο μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2014 σε σημερινή επικοινωνία του Χρήτου Γιωτόπουλο με τον Διοικητή και Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ μας ενημέρωσε πως ΘΑ γίνει η αλλαγή των χρημάτων από τον κωδικό των Εφημεριών στον κωδικό των Αργιών-Νυχτερινών, ώστε να γίνει η καταβολή και του τρίτου μήνα (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015) εντός του 2015…Αναμένουμε!!!!     
  
Και συνάδελφοι οι μήνες ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ούτε λόγος να γίνεται!

Όσον αφορά για τους μήνες ΝΟΕΜΒΡΙΟ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2014 και εκεί υποσχέσεις, ότι ΘΑ μας στείλουν χρήματα από την 6η ΥΠΕ, χρήματα που οφείλει το νοσοκομείο μας από την λειτουργία των απογευματινών ιατρείων στην 6η ΥΠΕ και στην συνέχεια η 6η ΥΠΕ να μας τα επιστρέψει πάλι. Τουλάχιστον 3 έως 6 μήνες η όλη διαδικασία.


Για την όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτησή μας..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου