Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

2η Συνεδρίαση του Νεοεκλεγμένου Δ.Σ. για εκλογή ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ στο Σωματείο μας



Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 02/04/2014, συνεδρίασε το NEOEKΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας, για 2η φορά μετά  την αναβολή της 27/03/2014  με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα: Την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ.

Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, ήταν όλοι παρόντες, o Προεδρεύων Πλειοψηφών Σύμβουλος Γιώργος Φλούδας, έδωσε τον λόγο στην παράταξη....


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Λεωνίδα Σαφαρίκα, όπου ο συνάδελφος της παράταξής μας επέμενε  στην προηγούμενη πρότασή του ότι είναι αντίθετος στο αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο,  γιατί τα προηγούμενα δυο χρόνια δεν λειτούργησε με υπαιτιότητα της παράταξης του ΕΑΜΥ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτριος Τζιάλας από την παράταξη της ΕΑΠ, και ανέφερε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, και επιμένει στην πρότασή του. Για την πρόταση της ΔΑΚΕ για το προεδρείο την χαρακτήρισε  αίολη.    

Ο λόγος δόθηκε στην παράταξη ΕΑΜΥ και στον  Γ. Πρέντζα, που ανέφερε ότι συμμετέχουμε στα αξιώματα ανάλογα με τις ψήφους των εργαζομένων, δηλ. αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο. Για συνεργασίες με προγραμματικές συγκλίσεις δεν συμμετάσχουμε. Η Γραμματεία για την παράταξή μας είναι αδιαπραγμάτευτος όρος για την συμμετοχή μας στο προεδρείο. 

Ο Γιώργος Φλούδας αντιπροσωπεύοντας την παράταξή του ΔΑΚΕ, κατέθεσε μια ποιό βελτιωμένη πρόταση (κατά τον ίδιο) με κατεύθυνση να έχουμε παραγωγικό προεδρείο που θα είναι μάχιμο, με βασικούς πυλώνες και  λειτουργικό. 
Οι λέξεις αναλογικό αντιπροσωπευτικό δεν του λένε τίποτε, γιατί έχει την εμπειρία των δύο προηγούμενων χρόνων.

Η πρόταση της ΔΑΚΕ είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΑΚΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΑΠ

ΤΑΜΙΑΣ: ΕΑΜΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΑΚΕ

Η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία όπου ο Λ. Σαφαρίκας από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ τόνισε πως αν δεν είναι όλες οι παρατάξεις στο Προεδρείο δεν συμφωνεί. Και επανέλαβε ότι είναι αντίθετος στο αναλογικό αντιπροσωπευτικό, λόγω της προηγούμενης θητείας του στο Δ.Σ. του Σωματείου που με ευθύνη του ΕΑΜΥ δεν λειτούργησε.

Η πρόταση της ΔΑΚΕ δεν πέρασε και από τις άλλες παρατάξεις που επέμεναν στις προτάσεις τους.

Ο Γ. Πρέντζας για την πρόταση της ΔΑΚΕ ανέφερε πως, η παράταξη της ΔΑΚΕ ψάχνει άλλοθι για το προεδρείο και δίνει  στην παράταξη της ΕΑΠ (που εκπροσωπείται από τον Δ. Τζιάλα ) τον Αντιπρόεδρο ως τσο... !!

Η συνεδρίαση διακόπηκε για να επαναληφθεί στις 7 ώρα το απόγευμα......

Επίσης αποφασίστηκε να συμμετέχουν στην Απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 09-04-2014 που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Επίσης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-04-2014 να γίνει συγκέντρωση εργαζομένων στην είσοδο του Νοσοκομείου για την ανάδειξη του θέματος της διαθεσιμότητας ΟΔΗΓΩΝ, ΦΥΛΑΚΩΝ – ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Αποφασίστηκε να συμμετάσχουμε στην 5ωρη στάση εργασίας στις 11/04/2014 που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.


Θα σας κρατάμε ενήμερους …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου