Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας.


 Το Δ.Σ του Σωματείου μας, αυτό πού προέκυψε από τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ της 17ης Φλεβάρη 2014, χτές 10/04/14 στην 3η Συνεδρίασή του ΣΥΓΚΡΟΤΉΘΗΚΕ σε σώμα ως εξής:

             ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΦΛΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΦΩΤΙΟΥ ΑΡΗΣ

                    ΤΑΜΙΑΣ:   ΔΑΒΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

            ΜΕΛΗ:  ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
                            ΓΚΟΥΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
                                  ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                 ΤΖΙΑΛΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                      


        Το προαναφερόμενο ΝΕΟΕΚΛΕΓΜEΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας, που το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ του ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, παρά τις προτάσεις  για αντιπροσωπευτικό και  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ στο ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, πρόταση που δεν αποδέχθηκε τόσο το ΕΑΜΥ αλλά και η ΕΑΠ.

Οι δύο παρατάξεις ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  την ευθύνη του Σωματείου σε μια περίοδο και για μια διετία ΚΡΙΣΙΜΗ-ΔΥΣΚΟΛΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για τα Νοσοκομειακά δρώμενα.

        Οι ΣΤΟΧΟΙ και οι ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ αυτού του νέου Δ.Σ για την ΝΕΑ αυτή ΔΙΕΤΙΑ, είναι η αντιμετώπιση της επικίνδυνης κατάστασης που διαμορφώνουν για το Νοσοκομείο, τόσο η ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, όσο και οι μεγάλες ελλείψεις σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και ΙΑΤΡΟΥΣ.

         ΖΗΤΗΜΑΤΑ που δεν εγγυώνται την πλήρη, την Σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.


        ΖΗΤΗΜΑΤΑ για τα οποία ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, σ΄ όλες τις ΔΡΑΣΕΙΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ και βεβαίως η ΜΑΖΙΚΗ και η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της πληθώρας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου