Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ την 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015.

  Αφίσα 12-11-2015
Την ΠΕΜΠΤΗ 12 Νοέμβρη 2015, η παράταξή μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ τόσο  στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, όσο και στη σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που γίνεται στις 10:30 το πρωϊ μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ:

– Κατοχύρωση και διεύρυνση του δημόσιου-κοινωνικού και αναδιανεμητικού ασφαλιστικού συστήματος με διατήρηση των συνταξιοδοτικών παροχών του.

-Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την επαρκή στελέχωση των Δημοσίων Υπηρεσιών, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, Παιδείας, Αυτοδιοίκησης και Ασφαλιστικών ταμείων, με παράλληλη αύξηση της χρηματοδότησης και διατήρηση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα τους.

-Επανακατάταξη στα μισθολογικά κλιμάκια όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο με άμεσο «ξεπάγωμα» των μισθών. Νέο μισθολόγιο με αποκατάσταση των απωλειών και ακώλυτη μισθολογική- βαθμολογική εξέλιξη.

-Καθιέρωση δίκαιου και αξιοκρατικού συστήματος  επιλογής προϊσταμένων.

-Διατήρηση υπό δημόσιο έλεγχο όλων των στρατηγικών τομέων της ελληνικής Οικονομίας. -Αποτροπή της εκποίησης του δημόσιου πλούτου

-Ανατροπή της άδικης και ταξικής, σε βάρος των εργαζομένων και των αδύναμων στρωμάτων,  φορολογίας, με την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση των αυξημένων συντελεστών ΦΠΑ και την καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος.

-Διασφάλιση της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς

– Κατάργηση παλαιών και νέων μνημονίων

– Διαγραφή του χρέους.


Διαβάστε ολόκληρη την σχετική ανακοίνωση-Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου