Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Π.Γ.Ν..ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Π.Γ.Ν.Ι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Η παράταξή μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη εκπροσώπου στο Δ.Σ. του Π.Γ.Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους τον συνάδελφο που υποστήριξε η παράταξή μας.

Για εμάς που εκπροσωπούμε αυτή την μεγάλη παράταξη, οι αξίες και τα ιδανικά μας είναι διαχρονικά και έτσι θα είναι για ΠΑΝΤΑ.

Είναι αδιαπραγμάτευτα δεν είναι ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ και δεν ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ούτε ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ για προσωπικό ή κομματικό όφελος. Οι αξίες και τα ιδανικά δεν πρέπει και δεν θα είναι για μας προϊόν ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, δίπλα στους εργαζόμενους. Τα ποντίκια άλλα τα διώξαμε και άλλα πήδηξαν μόνα τους από το καράβι. Αλλά να θυμούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ. Αυτοί ξέρουν……

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον εκπρόσωπο που εκλέχτηκε στο Δ.Σ. Θα θέλαμε όμως να πούμε ότι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας στο κατά πόσο ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός δεν θα καταλήξει συνώνυμη έννοια του απολυταρχικού συγκεντρωτισμού.

Είμαστε πάντα υπέρ του καινούργιου και κάθε δημοκρατικής και προοδευτικής ιδέας. Δεν είμαστε οπαδοί της μόνιμης αρνητικότητας όπως εκφράζεται από συγκεκριμένη παράταξη εδώ και πολλά χρόνια.

Είμαστε κατά των όψιμων συνδικαλιστών, που εκμεταλλευόμενοι την υπαλληλική τους ιδιότητα, αντί να προσπαθούν με τις παρεμβάσεις τους, το έργο όλων μας σ αυτό το δύσκολο καιρό να μπορεί να ανταποκριθεί στον όγκο και στις ανάγκες των πολιτών.. γυρνάνε τα τμήματα και τις κλινικές για άγρα ψήφων. Αλήθεια έχουν κάνει προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του τομέα τους? Γιατί την ημέρα των εκλογών γυρνούσαν με πάθος τμήματα-κλινικές τάζοντας κάτι?

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Μόνο έτσι και με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ θα ξεπεράσουμε τον κάβο.  

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ είναι σε εξέλιξη. Από την Πέμπτη 26-11-2015 είναι ήδη σε εφαρμογή ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ για χρέη στην εφορία. Στον δικό μας χώρο η απλήρωτη εργασία. Και με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, αγνοούνται ΝΟΕΜΒΡΗΣ & ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2014 και θα μείνουν 2 μήνες του 2015 απλήρωτοι. Εάν νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα δουλεύουμε και αυτοί δεν θα πληρώνουν ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!

Συνάδελφοι, όπου ναναι φτάνει και ο πέλεκυς του ασφαλιστικού. Η νέα διακυβέρνηση είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα πληρώσουν ΟΛΟΙ όσοι έφτασαν τη χώρα μας σε αυτό σημείο. ΜΑΛΛΟΝ εννοούσαν τους εργαζόμενους που τους πίστεψαν και τους ψήφισαν. Λεφτά που ΠΛΗΡΩΣΕ  και πληρώνει ο ελληνικός λαός με το αίμα του. Και η τωρινή κυβέρνηση έδωσε πακτωλό χρημάτων στους τραπεζίτες, με ανταλλάγματα στους δανειστές ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. Ένα είναι το σύνθημα της ΠΡΩΤΗΣ – ΔΕΥΤΕΡΗΣ  ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
.
“ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ”

Συνάδελφοι,

Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Και έτσι όπως συνεχίζεται η πορεία της χώρας θα χειροτερέψουν για όλους μας.

Πρέπει να βαδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Μας ενώνουν πολύ περισσότερα από αυτά που πιθανόν μας χωρίζουν.

Ο δρόμος είναι ένας. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ.

Πριν λίγο καιρό, κάποιοι από αυτούς που κυβερνάνε μιλάγανε για ελικόπτερα, τώρα μάλλον πρέπει οι ίδιοι να κλείσουν θέση.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.


                                                   ΔΗ.ΣΥ. Π.Γ.Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου